Ifor Williams Flathenger LM126.

Totalvekt; 3.500kg

Nyttelast 2.825 kg

Kassemål; 362 x 198

Vår Ifor Williams LM126 Flathenger er en holdbar og solid flathenger som er i stand til å laste 2825 kg og har en totalvekt på 3500 kg.
Tilhengerens egenvekt i standardkonfigurasjonen er gitt til 675 kg, noe som er i samsvar med tilhengerens lastbarhet og solide konstruksjon.
Ifor Williams LM126 flathenger innvendige lengde er 362 cm og måler 198 cm i bredde, og gir et areal på 7,17 m2.

Denne flathengeren er bygget på 2 aksler og kjører på 12″ hjul som standard. Hvis du har spørsmål om denne hengeren eller hvis du vil vite om det finnes en annen flathenger som passer dine behov, vennligst kontakt oss eller en av våre autoriserte forhandlere.

LM-serien har kompakte og robuste hengere som kan brukes til mange formål. Disse flathengerne fra Ifor Williams er bygget opp med sveiset galvanisert stål chassis med 2 faste aksler og har de unike parabolske bladfjærene til Ifor Williams. LM-serien føyer seg inn i rekken blant favorittene til våre proffkunder.

Ifor Williams LM-serie har flere bruksområder. Med de forskjellige utstyrskombinasjonene Ifor Williams tilbyr til disse hengerne, kan du f.eks utstyre de med nettinggrinder eller kjørebruer – slik at du får en henger som dekker ditt behov.

LM-serien fra Ifor Williams fåes i flere forskjellige bredder og lengder.

Pris: 94900
Tilstand: Ny
Frakt: